Sny mezi přáteli

Sny mezi přáteli

Anotace: Jujda.... ehm... vrrr.... miao. Přátelství... nepřátelství ?

Sny mezi přáteli

Verše vytržené z kontextu,
bez smyslu pro cizí lidi,
verše plné latexu,
jen jedna osoba smysl vidí.

Ve snech se nám zdají divné věci,
možná realita, možná keci.
Nevíme co si myslet máme,
nevíme čemu šanci dáme.
Sami se v sobě nevyznáme,
tak možná všechno nepoznáme.

Zariskovat či nechat plynout čas ?
Kdy naskytne se možnost zas ?

Čas plyne a potácíme se na hranici pochyb,
myslím že chtělo by to nějaký pohyb.

Můžeme si navzájem věřit,
můžeme se navzájem svěřit.
Málo je takových lidí,
kteří i mimo lásku vidí.

Někdy nevím, jestli nezkusit zakázané věci,
snad nepokazí to náš vztah přeci.
Avšak sám vím, že bylo by to mimo etiku,
povolit se k nějakému dotyku.

Tak nevím jak to dál bude,
zda v případě intimností,
z našeho přátelství něco zbude.

Tak ptám se jaký je rozdíl mezi mnou a volem,
asi žádný, když vezme se to kolem.
Autor JR, 07.10.2007
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí