MŮJ SVĚT

MŮJ SVĚT

Anotace: ...ahojky po prodlouženém víkendu! :-))Jen tak jsem si básnila na chaloupce.....

Můj svět se kolem rodiny, Sluníčka a přátel točí,
dívám se na něj skrze modré oči.
Patří sem také domov, práce, zahrada,
pocity štěstí, lásky i nezdaru, což mám nerada!

Miluji chvilky na chaloupce,
kde ráda v tichosti rozjímám.
V nitru rozebírám dobra i zla vzorce,
závěry k výsledkům přijímám.

V mém světě je na prvním místě zdraví.
Jsem ráda, když nikdo nechuraví.
Za ním v závěsu je láska,
ta spanilá, mocná kráska.

Když tyto hodnoty budu mít,
krásně se mi na světě bude žít.
Proto plnou náruč zdraví a lásky přijímám
a totéž ze srdce přeji vám!
Autor Dalimila, 30.05.2005
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí