SLUNÍČKO

SLUNÍČKO

Anotace: ...něco vám o něm prozradím!

Ve škole plachý byl,
hodně stydlivý.
Svou první láskou žil,
byl učenlivý.

Nikdo by neřekl
co se v něm skrývá,
jen mě odhalil
duši romantika.

Je až nekutečné,
jak něžný umí být,
je přenádherné,
jak najevo dává cit.

Všichni ho mají za praktického muže,
který se s životem umí prát.
Já však poznala tajemství jeho duše.
Je citlivý a velkou lásku umí dát!
Autor Dalimila, 30.05.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí