Tam daleko za kopečky

Tam daleko za kopečky

Anotace: .... je jedna slečna s velkým srdíčkem

Tam daleko za kopečky

Nikdy na Tebe nezapomenu,
i kdyby si ke mě stála zády.
Nikdy na Tebe nezapomenu,
i kdyby jsi byla tam a já tady.

Denně potkávám Tě na ulici,
každý pohled, praští mě po palici.
Jsou to jen Tobě podobné světice,
z myšlenek na Tebe stala se tradice.
Hledám skulinku jak vniknout do tvého nitra,
dneska už nevniknu, tak možná zítra.

Dokud nebudem si přítěží,
držme se svých otěží.
Ať se stane, co se stane,
zlý čas pro nás nenastane.

Miao
Autor JR, 28.10.2007
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Gracia, B.a.r.b.a.r, jitaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě krásné.. Škoda, že na mě tak ten někdo nepohlíží...

24.03.2008 22:55:00 | Gracia

nádhernaaa, tahle mě opravdu dostala :-) doufám, že jsem pro toho za kopečky někdy taky taková...

01.11.2007 20:23:00 | jitaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí