SOBOTA

SOBOTA

Anotace: ....tak už to někdy v životě chodí ..... :-)

Sobota byla zvláštní den.
Zase jsme byli spolu.
Rozebírali život, povídali jen,
polibky přidávali k tomu.

Řešili otázku našeho žití,
proč my dva spolu nemůžeme býti?
Je to těžké na mou věru!
Řešit tuhle dlouhou nevěru.

Vlastně není východiska!
To už víme dozajista,
žádná možnost není,
aby nedošlo k ublížení.

Proto nám nebude než zbývat,
naši lásku stále ukrývat.
Možná to daň za to je,
že nám spolu tak krásně je!
Autor Dalimila, 13.06.2005
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí