AŽ JEDNOU ...

AŽ JEDNOU ...

Anotace: ...náš sen! :-)

Až jednou nebudeme s nikým svázáni
objeví se cesta před námi,
kdy spolu životem budeme moci jít,
být stále spolu, jeden pro druhého žít.

Spolu budeme pracovat,
ve chvílích volna se milovat,
život naplno užívat
a hlavně lásku! Lásku nebudeme ukrývat.

Když něco člověk hodně chce,
prý toho určitě dosáhne.
My dva svůj sen máme.
Jak dopadne? Překvapit se necháme.
Autor Dalimila, 13.06.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí