LOUČKA

LOUČKA

Anotace: ...o jednom výletu do překrásné přírody!:-)

Ráno se do modra barví,
sluníčko už vstává,
moje láska u auta
na mě z dálky mává.

Jedeme na výlet
do krajiny snů,
jen my dva!
Bez minut, hodin,dnů ...

Příroda nám náruč otevírá,
umocňuje láskyplný cit.
Zpěv ptáků v lese a zvěř,
jen ti tu s námi mohou být!

Tak už se to prostě stává,
že slovy nelze vyjádřit to,
co jeden druhému dává!

Natrhal jsi mi luční kvítí,
za ouška kopretinky dal.
Kéž by ten výlet nikdy neskončil
a my byli spolu...stále....dál a dál...
Autor Dalimila, 16.06.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí