NĚHA

NĚHA

Anotace: ....reakce na SMS od Sluníčka.... :-)

Ze čtyř písmen se skládá,
od tebe miláčku ji mám ráda!
Tvým rtům i dlaním sluší,
hladí po těle i duši.

Je kořením lásky.
To mohu říct bez nadsázky.
S tebou se něha v lásku mění!
Čtu od tebe SMS tohoto znění:

Kapky něhy,
které vkládám do tvého nitra,
jsou jen pramínkem vedle gejzíru,
který vtéká do mých žil,
když my dva jsem spolu!
Autor Dalimila, 17.06.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí