Propast

Propast

Anotace: Jen téma..jako mnohé..na které se dá napsat téměř cokoli..

Oba nás deptá rozdíl věkový
a štvou nás nesmyslný lidský osnovy
..tak ať nám nějakej hlas shůry odpoví
KAM?? kterým směrem máme jít...??

Oba bysme tak rádi svůj věk zaprodali
oba nás totiž v těle cejchy Vaše pálí
(dík předsudkům nám zrůdy lidský vzaly
možnost...se láskou oněmit!!)

Oba svým žitím zločin nepácháme
oba se v duchu (snad i nahlas) ptáme
proč se jen na tý smyčce z keců ocitáme??
proč naschvál nás chtěj´zotročit

Proč naše morálka se Vám zdá pokřivená??
vždyť čistá duše není zneuctěná
(vyřknutím soudu v zájmu nejvyššího jména
chcete si Boha skrz´nás ctít??)

Vy zavřeni jste ve svých schránkách vymydlených
a přitom nedělá Vám potíž - strkat ten svůj čenich
do dvou...šípem (I VÁMI) ve tmě probodených
co si chtěj´svoje touhy snít..

Proč skrze prsty se jen na nás díváte??
A dál svý Bohapustý tlachy plkáte??
(snad v klidu pijete si svůj čaj o páté)
..ale to nám se z Vás chce nyní blít!!

JAK POLKNOUT SNÁZE PACHUŤ REALITY???
KAM RYCHLE ZAVŘÍT BOLEST S CITY??
PROČ NÁZOR LIDSKÝ KOMUNITY
NÁM BERE CHUŤ SI PO SVYM ŽÍT???

MY NECHCEM PLATIT KRUTÝ DANĚ!!!
TAK NETVAŘTE SE SVRCHOVANĚ!!!
...JSTE POKRYTCI...A SPOŘÁDANĚ
ŽIJETE NAČ???..PRO POZLACENÝ BLAHOBYT!!
Autor šuměnka, 01.07.2005
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí