DOVOLENÁ 2005

DOVOLENÁ 2005

Anotace: ....PRO VÁS! :-)))

Přátelé moji milí,
ve známost vám dávám,
že v tyto letní měsíce se flákám!

Budu jen krás přírody užívat
a na internet se nedívat!

Nééé, že bych nechtěla!
To tedy jo,
ale nebude mi dopřáno!

Tak se tu mějte krásně!
O 106 skládejte básně!
Dovolenou hezkou si popřejeme
ať se tu po ní ve zdraví sejdeme!!!

Budete mi chybět – mám vás ráda!
Ale SLUNÍČKO víc :-)))!
Autor Dalimila, 01.07.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí