NÉŽNÁ

NÉŽNÁ

Anotace: ...před dovolenou. Uááá se Sluníčkem budu jen v mobilkovém spojení! Budeme si jen pípat... :-))

Miláčku můj!
Jen tobě šeptám!
Neříkej NIC!
Na NIC se neptám!

Jen do ouška chci ti říct,
abys mě měl rád,
na lalůček růžový
pusinku ti dát.

Chci vrnět pod tvým něžným dotekem,
chci lásku tvou,
chci milovat se teď a hned
s pacenkami za hlavou......

Až budeš chtít i ty - PÍPNI! :-)
Autor Dalimila, 01.07.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí