DOBRÁ NÁLADA

DOBRÁ NÁLADA

Anotace: ...bez anotace :-))

Přiznám se, že mám to ráda,
když navštíví mě dobrá nalada.
Zrovna teď si u mě hoví,
a čím to je? To vám povím.

Ranní porada v pohodě,
nic jsem nenechala náhodě.
Další úkoly zvládnu hravě,
protože odpoledne Sluníčko čeká na mě.

Kus dobré nálady vám posílám,
k tomu štěstí i radost přidávám.
Ať máte ten správný GRIF
a šťastní můžete být.
Autor Dalimila, 24.08.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé, dobrá nálada, to je ta nejlepší mlsaná! :o))

25.08.2005 15:01:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí