Hey NAZISKINHEAD

Hey NAZISKINHEAD

Anotace: ... není nic horšího než lidská hloupost! ... jak mi zobák narostl ...

Když vyholíš si hlavu
tak seš plešatej
jen nemysli si hochu
že hned jseš ze všech NEJ!

Proč chceš soudit člověka
podle barvy kůže
když už se tak narodil
těžko měnit může.

Čtyři barvy světa
možná jich je víc
stačí jedna věta
NEUDĚLÁŠ NIC!!!

Proč ti vaděj černý
co po nich vlastně chceš
vždyť jsme všichni stejný
tak za co bojuješ?

Ukaž co jsi udělal
aby bylo líp
těžko pátráš v hlavě
když ti mozek chcíp.

Já zahulim si trávu
a jsem pro tebe feťák
jenže nemám z chlastu
místo hlavy smeťák.

Tak povol svý ruce
a natáhni prsty
potom možná pochopíš
že k hovnu jsou ti pěsti.

Všichni lidi umíraj
tak jako se rodí
v čem chceš hledat rozdíl
jsme na jedný lodi.
Autor tuleby, 23.10.2004
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dilko dobre zpracovany.. snad jen jednu chybu ma... skinheadi nejsou rasisti.. sand by stacilo zmenit nadpis a napsat tam fasisti...

29.01.2006 19:42:00 | cerna.mura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí