CHŘIPKA

CHŘIPKA

Anotace: ...jsem nemocná :-))

Na krku se mi leskne tvé lásky vyznání….
Paprsky sluníčka svítí mi do okna a já nemám stání….
Tak ráda bych šla s tebou dubinou….
Ano, teď je to mou vinou,
protože mě chřipka i kašel trápí,
ale až budeme zase zdraví,
tak pacenku v pacence půjdeme,
jarně se usmívat budeme
a naše láska, která je stále pevná
bude lovit perly ze dna,
ať na povrchu jako vždy září.
I pocit něhy nás příjemně blaží…..
Můj milý! Tvé sms mě uzdravují.
Čiší z nich láska!
Já za vše ti děkuji!
Autor Dalimila, 28.02.2010
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Koza, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý projev přízně a zájmu a potřeby léčí víc než léky .. ST

09.07.2010 20:51:00 | Koza

:o)

28.02.2010 16:44:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí