Zvonky

Zvonky

Anotace: Tak pěkně se poslouchají...

Zvonky zvoní mi naposledy,
jo, bylo tu krásně, jo,
pod nohama probořené ledy
mám

Kapky mě bodají, odkrajují,
možná zdá se mi to, asi,
už ke mně okřídlení plují
tiše

Tak už pojďte, pojďte blíž,
stáhněte mě do té vody,
po kouskách, po hříších spíš
Amen
Autor Dementaire, 12.07.2010
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: aliee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí