Sto osm perel z lásky

Sto osm perel z lásky

Anotace: ...

Ve sklence bílého vína
vidím tě matně, jako z dálky,
jsi najednou nějaká jiná,
na krku máš drobné korálky.
Jsou to asi stopy hříchů mých.

Džapuji v opilecké hrůze
i když se to nesmí, haré Ráma,
u srdce však bodá mě tuze,
když v té sklence jsi tak sama,
už dávno přešel mě smích.

Pod listy tiše pláče zem,
ty také notně se prohýbáš
pod tíhou perel co navlík jsem
ti z lásky a už nesundáš,
vždyť jsou to stopy hříchů mých.
Autor Dementaire, 12.11.2010
Přečteno 306x
Tipy 14
Poslední tipující: Descardea, TetaKazi, Psavec, Mbonita, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je taky perla, bez hříchu.
ST

12.11.2010 19:36:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí