Na zdraví!

Na zdraví!

Anotace: kdo ví kudy a kam se chodí do nikam...

Ach, má milá tmo,
pod světlem schovaná.
Lžička cinká v hrnku,
jak asi je venku,
jak asi

Nevidím tě, ani dno,
změna je vítaná,
ni v cukrovém zrnku,
posledním zrnku
nerozpadlém

Zkracuje se knot
veselé svíčky podzima,
žel za chvíli venku
bude už pít sklenku
jen zima

Z nebe padá sklo,
sníh sklínek rozbíjených,
střepy divukrásné, a,
Pán Bůh za pár zhasne,
bude už možná jenom tma

Všechno lze, tmo,
kdo ví,
kdo ale ví,
kdo ví kudy a kam
se chodí do nikam
Autor Dementaire, 18.11.2010
Přečteno 247x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí