Humusáci

Humusáci

Anotace: Tak tohle dílko je vůbec první, co jsem kdy napsal, je pěkně nechutný, divný a vůbec v něm nehledejte nějaký hlubší význam, je to víceméně hra se slovy... opisuji z ušmudlaného, časem poznamenaného papírku...

Hle duha a vedle druhá
a těch barev jako larev
co shnilé maso žerou
od masitých much co do věcí nám serou

dva kohouti na hnoji o kvočnu se perou
dva humusáci potají hřebeny jim berou
když jejich vši ve vlasech uhýbají stranou
kdepak vlasy jsou to hlasy za zavřenou branou

nadávají na zlé časy zhnilé maso žerou
a na duhy nad hlavama z vysoka nám serou
že prej duhy jsou jak dluhy co čerstvé maso berou
a teď dva kohouty na hnoji muší larvy žerou...
Autor tuleby, 18.11.2004
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aspoň bude o pár proteinů navíc.

01.09.2007 23:32:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí