Observatoř snů

Observatoř snů

Anotace: Nad čím sníváš, drahý, když vedle mne spáváš? Vím, snívám stejné absurdity.

Vidím Tvé sny,
skrze lávovou lampu.
Plny vnadných žen,
plynou podél mne,
vnadné, však známé.

Nepřekonatelnost neznáma,
sama cizími obklopena,
plna ideálů Tebe,
v tělech jiných samců.

Snad ta blízkost,
mezi námi,
volá dálky,
které - tolik - mámí.
Autor Necelá, 23.05.2011
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Danga, labuť, Kars, Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí