Záviděníhodný zoufalec

Záviděníhodný zoufalec

Anotace: Odrostlé okamžiky - vybledlé časem.

Zkroucené pocity,
zhyralá slova.
Zhoubné myšlenky,
zbabělého filozofa.

Dřív zveš mě dál,
studem plný.
Platíš city,
plny noční viny.

Nač nyní skřípeš zuby?
Hrdino!

Bezedná lhostejnost,
kryta pohledy.
Ta zvířecí zlost,
na duši budí Ti vředy.

..Lásko!

Bez pomoci, sám,
křičíš po svobodě
- samotě oddán.
Autor Necelá, 23.07.2011
Přečteno 250x
Tipy 18
Poslední tipující: ZILA78, James Libustka, Maryje..., labuť, hašlerka, Mbonita, Emmelia, Juan Francesco de Faro, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí