Intoxikace důvěrou

Intoxikace důvěrou

Anotace: Nezlobím se, jsem výš.

Nebuďme k sobě upřímní!
Buďme si cizí!
Jen tak můžeme žít klidní,
smíření,
- bez iluzí.

Jen nalhávej si zas,
že máš jen mě.
Že všechno zakryl čas.
Ji schovávej si v srdci,
- v nenávistné tmě.

Vždyť Ty víš,
jak ráda.. topím se,
- stále níž-
zatěžkána Tvou slabou vůlí.
...
Jak ráda.. nad věcí cítím se.
Když Tvá slza ji prolitá
- na rty se mi přitulí.
( a vzápětí tak hořce zabolí).
Autor Necelá, 31.07.2011
Přečteno 425x
Tipy 23
Poslední tipující: Loveless, Madanik, Maryje..., Gabrielle, strašidýlko-střapatý, ZILA78, James Libustka, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Duše zmítaná bouří reality, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť Ty víš,
jak ráda.. topím se,
- stále níž-
zatěžkána Tvou slabou vůlí.
...
Jak ráda.. nad věcí cítím se.
Když Tvá slza ji prolitá
- na rty se mi přitulí.
( a vzápětí tak hořce zabolí)....

Tohle se mi moc líbí,velice dobře napsané a procítěné...S.T.

02.08.2011 23:26:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí