Podzimní Změny-chtivosti

Podzimní Změny-chtivosti

Anotace: Odpusť mi, vždyť snažím se s ní bojovat.

Zatracený podzim,
v večerní chvilce,
k myšlenkám se dere,
- já s pocitem provinilce,
v boji s ním se vzdávám.

V pochmurných dnech,
-nad šálkem Earl Greye-
já ztrácívám naděje,
že dál zatoužím nesměle,
po Tvých ohraných rtech.

Ve vzduchu,
co plnívá mi směle hruď,
jde slyšet změnu.
V zvuku citových výbuchů.
Tu křivou, nečistou chuť.

Kéž nenechá mi Tě opustit.
Autor Necelá, 08.10.2011
Přečteno 442x
Tipy 20
Poslední tipující: Findë, strašidýlko-střapatý, James Libustka, Juan Francesco de Faro, labuť, WhiteSkull, Emmelia, Kars, Mbonita, Jožin z Moravy, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po Tvých ohraných rtech....hezký!

08.10.2011 20:27:00 | Jožin z Moravy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí