Chlapci v kleci

Chlapci v kleci

Anotace: -

A moudří muži píší dál,
moudré věty o svém daru,
o daru býti mužem zván.
Ti co čtou je, slovy slepí,
- o významu nemají páru.

Jsi muž, jsi přece zvíře!
Blázne, slovy převychován,
četl's, Tvé místo je v díře.
Opět byl jsi infiltrován.

Křčovitě tlačíš své pudy.

Kdo je v knihách mate řádky,
svými mizernými poznatky.
Hlavu plní dogmaty,
co navždy budou pojaty
za Ty ryzí, mužské.

Jak je lehké označit ženu nepochopitelnou.
Autor Necelá, 20.10.2011
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý, innominata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí