Až listí opadá

Až listí opadá

Anotace: .

Tohle není příběh z pohádky,

jen pouť mladých lidí,

ať požehná jim ke štěstí,

kdož pospolu je vidí.

 

Zamilován stále,

ač nevěříš mi nos,

chodím kolem po špičkách,

bez mrákot a bos.

 

Láska hory nepřenese,

ale čas, ten překoná.

Odloučení je jen chvíle,

jen šedivá záclona.

 

V koutku duše oba víme,

že až listí opadá,

požádám tě o jediné,

(jaký verš tě napadá)?

 

:-)

 

  

 

Autor JR, 15.04.2012
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Jean89, Jakule, trhla.marketka, maikycz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěknáje, roztomilá.

13.11.2012 19:26:08 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí