Země naše

Země naše

Anotace: Jen opakujme chyby otců a dědů. Za pár let setřeme si slzy vlastních rozhodnutí.

 

V lidech je touha po moci,
někteří míří vzhůru.
Jiní jen válčí s bezmocí,
a zahání svou můru.


Náš osud píše memoáry,
my stavíme si mohylu,
stůj uprostřed  smrtipáry
a spoléhej se na sílu.


Dívka trhá pampelišky,
na hrob lidu Jana Žižky.
Vytesali na náhrobek,
název naší země.
Mizí naše historie,
současnost
i sémě.

Autor JR, 13.11.2012
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí