Hudebník

Hudebník

Anotace: Ztracen v mlze.

 

Muž jenž nikdy nemiloval,
usíná v mlze na poli,
V myšlenkách sám se sebou,
s nadějí, že to nebolí.

Prořídlé vlasy šedivé a čisté,
v barvě hlasu trny zelené,
kráčí přes hromobití osudu,
myšlenky strachu zbavené.

Kde má svou rodinu?
Kde má svůj strom?
Kde má svůj hrob?

Život žil s přestávkami,
bez pomlk
a na pět dob.

 

Autor JR, 26.11.2012
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai, synanceia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vopravdovej...

27.11.2012 08:16:04 | Robin Marnolli

ještě nikdo mě nikdy nepopsal přesněji...

26.11.2012 22:19:32 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí