PRO CECILKU,ANIBKU,ZDEŇKU,SKYWALKERA .....a ostatní

PRO CECILKU,ANIBKU,ZDEŇKU,SKYWALKERA .....a ostatní

Anotace: ....není třeba anotovat! :-))

Haló, haló! Volám Vás!
Kde jste moji „kamarádi“?
Cecilko, Anibko, Zdeňko, Skywalkere …a jiní!
Kde jste vy, co verše máte rádi?

Že by pracovní úsilí tok veršů přerušilo?
Nebo se ve vašem životě něco přihodilo?
Dělám si o vás starost!
Dejte mým myšlenkám za dost.

Zasedněte k Pé Cé
a napište, že jste!
Tak do toho, moji oblíbení básníci v této zemi!
Nezapomeňte: SMUTNO PO VÁS JE MI!!! :-)
Autor Dalimila, 02.03.2005
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí