Slova jsou zbraně, tak hurá na ně...

Slova jsou zbraně, tak hurá na ně...

Anotace: Už snad ani není možný, co se v tomhle státě děje... ?! A tady mi narostl fakt festovej zobák....

Koukněte na něj
jak páv se nosí
slova jsou zbraně
"vypadni GROSSI"

Asi nás nevnímá
snad špunty má v uších
ohluchnul chlapec nám
no na mou duši

Však jsme tě prokoukli
snad příště bys kradl
oproti tobě
klíště je hadr

Už tě tu nechceme
děláš si prdel
tak táhni do hajzlu
dost si tu smrděl

Hovado blbý
spakuj si raneček
čeká tě lokálka
sbohem a šáteček

a myslím to upřímně !!!
Autor tuleby, 02.03.2005
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Orichi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí