První

První

usmívá se
krásná
přitom zatemnělá nocí
opatrně - nezkušeně
beru její ruku do mé
kráčíme spolu
dvě postavy
vedle sebe
uprostřed nebe
milenci
opravdu ?
já neumím slovy vyjádřit
to co kní cítím
vtom polibek a druhý

tisknu jí k sobě
líbám
miluji
pošetilá vteřina
v této chvíli

ach ty jediná
v srdci nejblíž
udělej se mnou vše
poleť nad mraky
propluj svět


v momentě
bych křičel tvé jméno
a za ním, že miluji tě
vylezl na horu
a všem to řek
ale tobě ? musíš to cítit
nesmíš to slyšet
ztrácí to kouzlo
prosím - pochop to
lásko má
plýtvat něčím co je krásné
to dokáže jen barbar

to já nejsem
jsem moralista
snilek
a fantasta

nekaž tuto chvíli slovy
ty plácá kde kdo
nemyslí to vážně
když cítíš
to nedá se předstírat

ach - miluju tě
ty hloupá
ale teď to neuslyšíš
snad to víš

vracíme se tmou
sedáme k ohni
ruku v ruce
vidím jak přemýšlí
jak v jejích modrých očích
tančí oheň
usmívá se - není to ale její usměv
nestaví totiž čas

jdeme k autu
polibek na dobrou noc
poslední

ach já blbec
nepochopila
tak na zdraví
osude
ty mizero
právě svítá
tak vítej !
pij !
ožer se !
a já ?
já se poučím
Autor Kubský P., 05.05.2014
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, želvička001, lexus, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí