Romantická - snad

Romantická - snad

Anotace: z minulého měsíce - jesti to ona slečna šte - mohla by mě kontaktovat :-) :-D

žhnoucí nedopalek
dopadá na poplivané nástupiště
odráží se
a už leží
umlčuji jeho život
jeho mizerný čas bytí
zašlapnutím podrážky
mé boty

vstupuji do vagonu
do oddělení
'slečno - mohu'
pokyvuje na znamení
půvabná bytůstka
raduji se z výběru místa

vlak zapřahá sílu
jedeme
všichni někam
do svých cílů
bytůstka sedí naproti
krásná
modro oká

zachytává můj pohled
odpovídá usměvem
culím se taky
- na ni
venku zatím
rozhostil se déšť
bytůstka vstává
a až těd
její postava vyniká
opravdu náhderné místo !
snaží se zavřit okno
nejde jí to

vstávám
a pomáhám ji
nepatrný dotyk dlaní
život ! to je snění ..

když okno zavřeno
daruje mi úsměv
jak krásný !
stojím ještě vedle ní
oba zkamenělí
špitá sladké 'děkuji'
úsmívám se


- sedíme
snad i ona pokukuje
já tedy ano
... snad něco říct ?
co ?

vlak jede dál
tu ona
'to je tetování?'
koukám na svojí ruku
'ano je'
'pěkné'
'děkuji'
proklínám se v duchu
mluv dál ty usmrkanče !

nevím co
snad by pomohli
lekce konverzace
k zahájení
- nemám slov
doma napadne mne
tisíc vět
nic - ale těd !

pro mě konečná stanice
vstávám a opuštím ji
ješte úsměv poslední

na nástupišti
v ruce kapsách
nadávám si
pěkně promršil !
jsem šanci

tu najednou okolo
rychle procupitává
ONA
ta nádherná !
ohlíží se
usmívá

koukám stále na ni
jak prchá před deštěm
do auta
asi k mamince
však ještě z toho auta
na mě mává
doopravdy
mává !!
zvedám ruku na pozdrav
za vzdalujícími světly

zapaluji cigaretu
moknu
nevadí mi
jak ten život zakouzlí někdy


tak zas jindy !
ty bytůstko ze snů
Autor Kubský P., 09.06.2014
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: Jenda P., jitoush, AndreaM, Aiury, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen řádkování.

10.06.2014 10:02:41 | Lilien

Snad vše je řádkování :-)

Děkuji za názor a komentář :-)

10.06.2014 10:09:48 | Kubský P.

Někdy v těch řádcích je i pokus o poetiku, někdy o řádkování ani nejde, nic není stejné.

10.06.2014 10:22:47 | Lilien

No Páni! :))

09.06.2014 20:19:06 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí