Cesta do práce

Cesta do práce

Anotace: ... od mé lásečky, jak jel v pátek, v mrazu na kole do práce :-))

Mráz pálí, řeže, lalůčky hoří,
v koutku oka se malá slzička tvoří.
Po rudé tváři se valí a kutálí,
padá, padá, tříští se o skály.

Z mlhy se klube klubíčko,
ohnivě rudé sluníčko.
S nadějí vítá nový den,
buď rád, kdo jsi jím obdařen.

Pára se vznáší od pusy,
překonávám světové Elbrusy,
už z dáli slyším stejný tón,
to drnčí, zvoní telefon.

Na ten hlas těším se dnes jako prve!
Co do žil mi pouští horký proud krve.
Proud lásky a síly, co hory přenáší,
slova útěchy, co denní starosti odnáší.

Radost a útržky malého štěstí,
rozbuší srdce každého z nás.
Buď pozdraveno léto!
Ale i kouzelný zimní čas!
Autor Dalimila, 07.03.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí