Představa

Představa

Anotace: Realita není pohádka, to naše představy jsou.

Co lepšího, než v představách svých žít,
rozhodovat, co se bude, či nebude dít.
Mít kontrolu nad vším a všemi,
zaručení stoprocentní úspěšnosti.

 

 

Žádné nedostatky, žádná odmítání,
milí lidé a vřelá přivítání.
Takový bezchybný život, chtěla bych žít,
nebaví mě stále jen dokola snít.

 

 

Možná chyběla by mi spontánost,
jež dokazuje skutečnost,
krutá realita s nožem v ruce,
utichám a zanikám trpce.

 

 

Chvíli chci nechat vše osudu,
otázkou je, co dostanu,
když nic neudělám, nic se nezmění,
tahle skutečnost mě ubíjí.

 

 

Autor Arvilla, 29.10.2017
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Druid, Cappp
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No...
A co když se jednoho dne i ty představy splaší??

29.10.2017 17:05:12 | Cappp

To už je na každém z nás, musíme je umět krotit, pokud bude potřeba, a umět je prožívat, pokud jsou dobré.

29.10.2017 17:08:06 | Arvilla

Právě to je na nich to úžasné.
Když nechceme, tak je krotit nemusíme.
;-)

29.10.2017 17:11:17 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí