Den

Den

Anotace: ..... to mě tak napadlo DNES :-)

Miluji rána a brzká vstávání!
Co nový den přinese?
Nemám zdání.

Možná do něj vplují radosti,
ale i drobné, či velké starosti?
Nemám zdání.

Uvidím, co mě dnes čeká za dění.
Má každý problém nějaké řešení?
Nemám zdání.

Ať už mi osud cokoliv přichystá,
jedním jsem si docela jistá!
Miluji život v dobrém i zlém.

Já Vám přeji pěkný den!
Autor Dalimila, 16.03.2005
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí