Pravá

Pravá

Pravá.

 

Říkáš, že nemáš čas ani náladu hledat jinou,

Že žádná ti nebude víc pravou,

Než já.


Dotýkám se tě,

Hledím do očí,

Čas se zastaví,

A země netočí.

 

Jen ty a já,

Pro sebe stvoření.

Jen já a ty,

Na sobě závislí.

Autor Arvilla, 19.11.2019
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí