Erotické ovzduší

Erotické ovzduší

Žhavá těla propletena

Vibrují sexuální rozkoší

On ji a ona jeho chtěla

Kde končí on, kde ona netuší

Ruce jezdí po tělech

Je jeho, její, jedno je

Rty líbají, jazyk laská

Penis tuhne, bradavka jásá

Je jeho, její, jedno je

Jen když on ji, ona jeho miluje

Pot stříká kolem, těla kloužou

Vzduch víří sexualitou

Pak exploze jen, těla se vzepnou,

Rozkoší tou překrásnou

Autor Aramgad, 23.01.2021
Přečteno 164x
Tipy 12
Poslední tipující: Ondra, blues, Emily Říhová, mkinka, root, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, Rozmarýna, Krahujec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když jsou dva..praská vše ve švech ..v touze..ve všem..hlavně vzájemně

23.01.2021 19:28:01 | jenommarie

Trochu kostrbaté, ale odvážné. Je vidět, že vášnivé ženy nevymřely.

23.01.2021 17:27:34 | Krahujec

příště určitě vylepšim, ale díky za ty vášnivé ženy :-)

23.01.2021 20:07:40 | Aramgad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí