NA BOLEST

NA BOLEST

Anotace: ... to mi poslala moje lásečka, když mě bolelo VŠE :-) při chřipééénce

Vlídný a pokorný pohled z očí tvých je milý.
Hřeje. Taje pod ním sníh.
Hladí, jak jarní sluníčko co srdce zahřívá,
těší mě každé tvé slovíčko i vzpomínka mazlivá.
Chci za tě dýchat a bolesti tvé ulehčit,
chci stále s tebou, jen s tebou, být,
o naši lásku se rozdělit!
Autor Dalimila, 24.03.2005
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí