Přátelství

Přátelství

Přátelství

Přátelství, je jako dvě pokrčené dlaně,
Někdy nevíš, jak na něj.
Je to ale hezké, je to krása,
snad né, nikdy spása.
Přítel je ten pravý, vždy jen jeden,
Ejhle, kolik toho svedem.
Svedeme se smát, plakat, 
ale nikdy moci lákat, 
do propasti temné, 
ať není všem dnům konec. 
Mám Tě, ráda, příteli můj,
Nechť nebe a den je tvůj i můj. 
Spousty zážitků,
Ne jak kopa dobytku.
Vše vždy vyřešíme, na věci příjdeme
a na hlouposti, nevěříme.
Být nejlepšími svedeme,
alespoň, si to myslíme, 
Přátelství, je jako zlatý měšec, 
plný dukátů v tomto světě.
Autor Katka1238, 20.11.2021
Přečteno 170x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné řádky.

20.11.2021 12:57:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí