Ljubočce

Ljubočce

Anotace: Přednes:

Libi se mi

jak držíš kytaru

Ljubočka

dojímá mě i tvůj zpěv

jak zápasí tvé ruce se strunami

jak koťátko s klubíčkem

líbí se mi tvoje vlasy

Ljubočka

jež hřeben lásky

česal v kadeře

jak dopadají konecky

na luby

když tvůj milý klepe

na dveře

Líbíš se mi

Ljubočka

tvůj úsměv mi srdce nezvládá

do nebes táhnou mě tvá očka

já v nich jak v rajských zahradách

Líbíš se mi

Ljubočka

skoro jak nikdo jiný

kolik něhy v tobě ustlané

Tolik mužů po tobě žízní

jen jeden tvé srdce dostane

Ty malá carevno východních krásek

Víš, uchvátil mě ten tvůj hlásek

A tak já stojím na nábřeží

Nad Vltavou ve stínu věží

Hýčkán fešnou nadějí

že zpívati budeš v mojím pokoji

Autor Equus przewalski, 18.01.2022
Přečteno 151x
Tipy 5
Poslední tipující: DH22, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné.

18.01.2022 11:40:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí