knedlík

knedlík

 

trochu mouky 

trochu kvásku

prý tím můžu 

vyznat lásku 

 

prohníst dobře 

v každém kousku

nadrobno nakrájet

housku

 

teď se směje 

žena každá 

pro muže je

tohle vražda 

 

ale co bych

se tím trápil

sakra, teďka

bych se napil

 

ale fuj

stačí tu jeden

chlastat ještě 

před obědem 

 

zpátky k věci 

lidé milí

tohle zvládnout

trvá chvíli 

 

míchat, kynout 

vařit v páře

procesů

jak u lékaře

 

když se stalo

co se stalo

knedlíky jsou

z hrnce venku

 

režnou nití

rozkrájené

zasloužím si

aspoň sklenku

 

tak prvního listopadu

premiéra velkolepá

první knedlík uvařil jsem

láska k jídlu, ta je slepá 

Autor risker, 01.11.2025
Přečteno 43x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, irutiroM, Marten, PIPSQUEAK, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

... a hlavně, prochází žaludkem :D

01.11.2025 20:38:21 | irutiroM

líbí

to je fakt...asi tak v půlce cesty...jako ve všem, na začátku je to božská slast a na konci o hovně ;)

01.11.2025 21:19:27 | risker

líbí

líp bych to neřek :DDD

01.11.2025 21:21:21 | irutiroM

líbí

prase bylo taky, i s houbama z lesa. Původně jsem plánoval segedín, mé oblíbené jídlo z mého milovaného Maďarska. Ale protože za 14 dní bude husa, tak by bylo zelí už moc

01.11.2025 15:53:49 | risker

líbí

husa je vlastně taky maďarská :D

01.11.2025 15:56:13 | risker

líbí

juch

01.11.2025 15:56:23 | risker

líbí

:D

01.11.2025 16:20:44 | Anfádis

líbí

:))

01.11.2025 15:55:31 | Anfádis

líbí

Dílo se podařilo
Pak se jedlo
Trochu pilo
Jen aby vám
Něco zbylo
:))

01.11.2025 14:53:04 | Anfádis

líbí

ještě jednou si to zopákneme zítra :))

01.11.2025 15:03:06 | risker

líbí

Knedlíky dneska
A zítra zase
Chtělo.by to skolit
Divoké prase
...
Kuchyně česká
Domov můj
:))

01.11.2025 15:43:49 | Anfádis

© 2004 - 2025 liter.cz v1.8.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel