Je jaro! Lásko..

Je jaro! Lásko..

Anotace: Věř mi.. dnes já a ono.

Je jaro! Lásko..
Věř mi,
dnes.. já a ono.
My dva bez Tebe,
my dlouze dýchali na sebe,
kráčeli jsme ruku v ruce,
po roce zas, Tvá substituce

pokryla mé tělo,
ach, jak to se chvělo!
A já slastným vzdechem,
s krátkou křečí,
šeptem,

mu odpouštím a zvu jej dál..
Autor Necelá, 17.03.2012
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, chci_uverit, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad příjme Tvé pozvání, ST.

17.03.2012 22:48:11 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí