Jarní probuzení

Jarní probuzení

Anotace: .... tak jsem se fakt dne vzbudila! :-)

Dnes ráno mě probudil zvláštní zvuk!
Ticho! Poslouchám. Ani muk!
To krásné ptačí cvrlikání,
mi úsměv do tváře po ránu vhání.

Za oknem sice kapky deště,
já chvíli snila v postýlce ještě,
o tom, co se dnes bude dít,
co krásného si mohu vykouzlit.

Teď už jsem v pracovním procesu,
ticho kanceláře nesnesu.
Jdu k oknu, otvírám je,
tam ptačí koncert pokračuje.

Díky ti přírodo vřele,
že letos zase můžeme směle,
vítat ten jarní úkaz,
co vhání nám do očí úžas!
Autor Dalimila, 18.03.2005
Přečteno 1784x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí