je to jedno

je to jedno

Anotace: koho to vlastně zajímá?

Sbírka: Brak

ležela, brečela, v křečích se svíjela
řvala a nechtěla,ale bolestí musela,
mučil ji, mlátil ji, škubal jí vlasy,
dělal co od něj žádaly Hlasy,
teď stlučená, skrčená, z šatů vysvlečená,
nehybná, pochcaná, semenem pokropená,
ponížená, zhrzená a pokálená,
zlomená, vyhaslá a na smrt vyděšená,
v postranní uličce u popelnic leží,
schoulená do klubka dýchá jen stěží,
a svět si spokojen jen tak dál běží
Autor hp.Rick, 24.01.2013
Přečteno 642x
Tipy 5
Poslední tipující: Lo-qui, nebech, WoQyX, poetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí