shit

shit

Anotace: vyshitelý shit z shitu seškrábaný

Sbírka: Brak

úpadek společnosti, deformace osobností,
obdivování nesmyslností a honba za blbostí,
lidskost se ztratila, zmizela, nahnila,
v sobeckost, chamtivost, mamon se změnila,
zapadlí do stáda bez zdravého rozumu,
vzýváme nesmysly, propadlí konzumu,
nevidíc korupci, chudobu, strádání,
sračkovou kulturu, mozků vymývání,
a chytrost v zločin se změnila,
je zní teď zbytečnost, nastal věk debila
Autor hp.Rick, 24.01.2013
Přečteno 672x
Tipy 13
Poslední tipující: innominata, Lo-qui, nebech, kytiu, Sýkorka07, Bunney, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

a chytrost v zločin se změnila,
je zní teď zbytečnost, nastal věk debila

Ano ano, přesně tak.

12.10.2013 19:21:10 | Cikáně

=)

04.02.2013 19:26:01 | WoQyX

wow

25.01.2013 21:17:31 | kytiu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí