Error

Error

Na Ty, které člověk vsází…

do hlav bližních čipy vsází.



Ženy, děti, starci nazí…

svaly mužů zdobí sazí.



Pracují na prosté bázi…

zbudovat zde sídla zkázy.



Biče nejen bílé rasy

Pečují o krve krásy.



Plomby, brýle, vlasy…

kolem mrtvol masy.



Mezi Námi, drazí…

systémový vrazi.
Autor JSH, 25.04.2022
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Lighter, ccigg, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí