Železná panna informačního věku (současnosti)

Železná panna informačního věku (současnosti)

Anotace: Železná panna informačního věku (současnosti)

Železná panno pro staré mládence
v blyštivých šatech a průhledné halence
když večer v bídě tulí se ke spánku
a řadí se ve snech mezi zámožnou smetánku

Že plavit se budou na jachtě s tebou po boku
a 900 koníčků bude cválati do skoku
900 koníčků, v motoru Mercedesu
a ty se prohneš jak Kvitová při Esu

Ten pohled toužebný na bujném poprsí
pro staré mládence nesněží neprší
ostny železné panny ryjí se do morku kostí
aby je okradly o veškeré radosti

Železná panno pro staré mládence
pohleď na ty bědné, ubohé zájemce
pyšně se zatvař, zvedni nosánek na outsidery
táhněte domů, vyperte si své staré hadry

Autor Equus przewalski, 12.01.2023
Přečteno 128x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, Narragan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí