KDYSI.....

KDYSI.....

Anotace: vzpomínka..

Jak máslo na krajíci ranního chleba
tvaruji tvou duši k obrazu svému.
Pohled i mysl upínám na tebe...k světlu....
Jak v dáli teplý plamínek
hřeje ruce i tělo příchozímu pocestnému,
tak denně mě živíš, hřeješ,vítáš a krmíš svou láskou....

Bez udání důvodů se netrápíš otázkou:
PROČ?

Proč dáváš mi pocit radosti, naděje, slasti a štěstí
bez obav, že kdykoliv můžeš utržit ránu pěstí.
Jen málokdo dovede okolo sebe tolik lásky dát,
proto tě miluji, zbožňuji ....
den ze dne tě víc a víc, můj snílku, mám rád!
Autor Dalimila, 14.02.2017
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí