mimi a mami

mimi a mami

Anotace: inspirací byla jedna fotka :)

Sbírka: jediné

Jen tak si sedí
a do dáli hledí.
Copak asi vidí?

Maminka ji drží
svoji něžnou paží.
Na hlavičku ji dá pusu
němá celá v úžasu.

Nad svou malou,
holčičkou roztomilou.
Kampak asi malá kouká?

Dívej, kdo by to řek!
Malý letící motýlek.
Letí plynule
kolem malého batole.

Motýlek křídly mává
na vědomost jejich krásu dává.
Plné třpitivých barviček
k veselosti všech dětiček.

Batole ten lesk láká,
zažvatle své tiché “ka-ka”.
Maminka plná obdivu
usměje se v údivu

Mala princezna kouká
na nového kamaráda.
Svůj prstík natáhne
kde motýlek přistane.

Maminka si jej všimne
nepřijde ji to divné.
Motýlek se nehýbá
jenom na ně zírá.

Chtěl by snad něco říct?
Autor Přednosta, 07.05.2020
Přečteno 306x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Frr, Majda, Iva Husárková, Kapka, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozmilá báseň ;-)

14.05.2020 18:19:05 | Majda

Děkuji :)

14.05.2020 23:20:35 | Přednosta

Psal jsem ji na telefonu, musím poopravit čárky a asi jedno slovo.

07.05.2020 20:37:52 | Přednosta

Děti jsou krásné... A některé jsou dokonce duchovní a zářivé :-) Čisté a hlubokovidoucí :-)

Ta básnička je nádherná :-)

07.05.2020 17:50:38 | CITLIVĚNKA

Děkuji :)

14.05.2020 23:21:59 | Přednosta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí