Umělá Embrya

Umělá Embrya

Anotace: Když tak pozoruji to dění ve světě... Jiné řešení mě nenapadá...

Sbírka: Emoční Dealer

Vychovávat dokonalejší lidi v nádrži,
realita co se určitě brzy dodrží.
Inkubační nádrže místo lidských matek,
v původu dítěte aspoň vymizí zmatek.

I přes pozitiva se omezený lid shlukne k demonstraci,
“Umělá embrya jsou padělky!” stojí v jejich propagaci…
A už tady uvidíme rozdíl mezi dítětem rostoucím v nádrži,
od normálního dítěte, co geny od rodičů obdrží.

Už jen ty geny… Jinak je určitě nastavíme,
aroganci, hloupost a agresi postupně vymítíme.
Přidáme odvahu, moudrost a perspektivu,
vyplenit závist a nenávist… To by taky nemělo chybu.

Neberte to vážení, jako urážlivou výčitku.
jsem si vědom faktu, že i já patřím k dobytku.
Jenom si přeji dobrou budoucnost pro tento svět,
Ať v soustavě je stále deset nádherných planet.

Je čas pro pokrok bez strachu a omezení,
nějak musíme zachránit naši zázračnou Zemi.
S tím, co tu je, jinak brzy vše v prach obrátíme,
a naší tuposti tuhle modrou krásku zatratíme.

Autor Dextero, 08.02.2022
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Lighter, Nona, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco podobné tomuhle jsem četl v jednom scifi, bya to série Duny. Ale tam ta budoucnost a použití takové technologie tak dobře nedopadlo. :-)

08.02.2022 11:43:08 | Lighter

Tak Bůh s námi a zlé pryč. NIc jiného nás nespasí, než naše víra v dobro vesmíru a otevřené oči a otevřená srdce. To naše myšlenky tvoří naši realitu, v téhle době je to vidět víc než jindy.

08.02.2022 09:35:41 | Nona

Vesmír je řízen i kauzalitou. Buď nás porazí, nebo ji příjmeme.

08.02.2022 10:03:25 | Dextero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí