Domov

Domov

Domov je místo…
Kde vás… Tak nějak berou.
Ehm… Jinak…
Domov je místo, kde vás nepodřežou.

Místo, kde většinou existujete sami…
A kde ještě divnější tvorové pohybují se s vámi.

Místo plné podivných situací a divů.
Kde chytíte ránu a neznáte příčinu.

Jeskyni plnou ozvěn a obrazů…
Zkráceně… Po dni chcete skočit ze srázů.

První místo kde přemýšlíte…
Jak někoho ve spánku vykuchyte a sníte.

Ale fakt se sem rádi vracíte…
Jak jinak, když krev zvracíte.

Autor Dextero, 06.11.2022
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v tom hodně bolesti. Ale i ta se musí určitým způsobem dostat ven. Chápu.

15.11.2022 11:29:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí