VALENTÝNSKÝ VEČER

VALENTÝNSKÝ VEČER

Anotace: není třeba

Kde končí slova reality,
múza ti závoj podává…

Flanelem leštím madlo kliky
ruce ti kladu na záda…

Od šíje přes plece až do slabin k zadečku,
kde ukryt je úrodný klín…

Hladím tvou kůži....v zubech mám růži
..... začíná ohnivé flamengo.....
..... v uších mi zní tvé memento.....
..... mé rty hledají lalůček.....
..... járkem ti teče potůček.....
..... spokojeně oči přivíráš.....
..... únavou pad sladce usínáš....

i takový je někdy večer náš!
Autor Dalimila, 16.02.2009
Přečteno 483x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně kouzelný, zamilovaný... něžný. ST!

09.04.2009 18:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí